Winter by the Shore

A couple of pictures from yesterdays walk by the Sea, it was approximately -10 degrees celsius and I love it!

Click on a picture to browse the gallery!

Advertisements

38 thoughts on “Winter by the Shore

 1. Ruggigt kalla bilder…22 minus här i Nypan! Var en sväng te kojan för en stund sen så småttingarna fick mat…men det var lite slirigt på skogsvägen…huuuuhh..men i alla fall… nu känns det bra när de fått mat… och snart blir det fika med nybakta bullar! :-)

  Like

  1. Nu gillar ju jag iofs kyla och snö, men -22? Det måste ha varit väldigt tidigt på morgonen? Kan tänka mig att det var slirigt på vägarna. Själv har jag låtit bilen stå de senaste dagarna faktiskt. Semlor och bullar…du är bortskämd tror jag ;)

   Like

 2. Det är ett vinterväder som jag också gillar. Härliga stämningsfulla vinterbilder och så vackra färger. Här var det blåsigt och -18 igår. Inte ens en hund vill vara ute längre än nödvändigt och det tackar jag för :P

  Like

  1. Tur att du och Fizz har samma fryspunkt ;-) Tydligen så har vi varit lite förskonade från kylan här, läste att det inne i stan (25 km bort) varit -22 grader. Kanske är det havet som värmer fortfarande? Tack så mycket för din kommentar Kristallina och visst är det vackert med sol och snö.

   Liked by 1 person

    1. Det låter härligt, jag har också varit ute i över en timma idag, men här har det varit mulet och blåsigt idag. Hoppas ditt väder varit soligt.

     Like

     1. Nej, solen orkar bara fram så pass mycket att jag hinner tänka: “Tänk om…” Så idag gick jag inte ut. Hoppas att din prommis var skön.

      Like

      1. Visst är det retligt när vädret gäckas så. Och jodå tack, det var riktigt skönt på hemvägen när jag fått upp ångan och vinden mojnat något.

       Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s