And by the way…

23 November 2016
23 November 2016

…the new reader is horrible!! I think I hate it!

Advertisements

26 thoughts on “And by the way…

  1. Sorry, I don’t really know if you mean the picture or the text so I’ll answer both. By the reader I mean the new wordpress reader that is very strange and bad if you will present photos, the picture is a nail left in the leftovers of a burned out wooden boat.

   Like

  1. It is a real disaster…and you can still not see how many photos there are in each post. Sometimes I wonder what all these changes are for? Not for making WP better, maybe they will start to show adds between the posts as well?

   Liked by 1 person

 1. Men vad sjutton har hänt med Läsaren !!?!! Från en dag till en annan och ingenting är sig längre likt. En uppgradering brukar betyda en förbättring, det här är inte ett dugg bättre. Lite som “nya” redigeraren. Håller med, spiken i kistan, det är väl också vad din bild vill säga ;-)

  Like

  1. Just det jag menade med bilden och för oss som foto-bloggar är den en katastrof. Nästan så jag funderar på att byta till blogspot, men det är funktioner i wp som jag vet att jag kommer sakna där. Jag ogillade den redan innan, men nu vet jag inte vad jag ska säga längre… den nya sk “förbättrade” redigeraren och jag kommer inte heller riktigt överens, så jag håller med dig om det också. Tack för din kommentar och ditt engagemang :D

   Liked by 1 person

   1. Hoppas du håller dig kvar vid wordpress iallafall, tycker ofta det är knepigt att kommentera de som har blogspot, måste väldigt ofta bevisa att jag inte är en robot. Sen uppskattar jag att man kan svara på en kommentar hos sig själv och att svaret syns hos den jag svarar. Har man blogspot tror jag inte det fungerar så, sen har wp en bra support plus statistik men där kan jag inte jämföra med blogspot för jag vet inte hur det fungerar. Nej, jag håller mig till wordpress men ska byta tema, det jag har nu är lite väl krångligt. Vet hur det är att byta, då blir de gamla inläggen oftast en enda röra men jag känner inte för att skapa en helt ny blogg utan fortsätter på den jag har. Fast jag borde kanske byta namn med tanke på att så många inlägg numera är från andra platser än just Malta :-D
    Ha en fin fortsatt helg Lena.

    Like

    1. Det var så länge sen jag använde blogspot så jag är osäker på hur det fungerade med både kommentarerna och svaren och det är ju möjligt att det blivit bättre också men nej, jag tror inte heller man ser andras svar osv. Supporten är säkert bra, jag har dock inte fått svar de gånger jag försökt. Att byta tema kan verkligen ställa till inläggen från förr och även hur alla widgets beter sig. Ska du byta namn får du försöka hitta något lika fyndigt som nuvarande. Har du bestämt dig ang “365” än?
     Ha en fin helg du med Anita.

     Like

     1. Konsigt att du inte fått svar från Supporten, man kan ju även chatta med dem om det kniper. Vad har du för tema nu, det skiljer ju en del från ditt förra. Ser att du har kvar inlägg från 2014 och förmodar att du inte ändrat alla för att anpassa från ditt tidigare tema till det nya.
      Nej, har bestämt mig för att inte vara med en omgång till. Kanske främst för att jag tyckte det var skönt när det var över då jag plötsligt inte behövde tänka på att mina bilder ska passa olika teman. Sen ska jag försöka inrikta mig mer på att lära, har ju alla kurser på Moderskeppet sen i somras men inte gått igenom en enda kurs plus att jag köpte Lightroom även i somras men har inte ens lärt mig grunderna ännu.
      Får ta tag i det när jag är hemma på Malta igen, nu är det så mycket annat men jag försöker iallafall hålla bloggen vid liv. Det är både avkopplande och roligt :-D

      Like

      1. Ja, det ä lite märkligt att jag inte fått svar från supporten. Å andra sidan är jag inte tillräckligt bra på engelska för att fatta alla facktermer så det ställer till det när jag ska fråga om saker.
       Mitt nuvarande tema heter Toujours och det gillar jag mycket bättre än det förra då det har fler valmöjligheter än det tidigare, och de gamla inläggen funkar ju även i detta tema som tur är. Visst är det skönt att kunna fota utan att behöva tänka i teman, och det är ju inget som hindrar att man använder sig av idéerna från temalistan ändå lite till och från om man tillfälligt tappar fantasin. Claes har ju kört på utan att vara delaktig i själva utmaningen. Ja, det verkar ju tokigt att inte använda sig av de kunskaper man har betalat och har tillgång till, så det kan jag förstå. Och visst är det roligt och avkopplande att fotografera, sen tror jag att det är lättare att hitta en än mer personlig stil om man fotograferar det som faller en in än om man strikt ska följa en lista. Sen kan man såklart få nya infallsvinklar och lära sig en hel del på att just följa en lista också så lite kluvet är det.

       Liked by 1 person

       1. Tack för ditt långa svar Lena och jag håller med i vad du skriver. När det gäller supporten kanske det är mer tillgängligt om man köpt ett Premium tema, jag tror det. Ska testa Toujours temat och se om de gamla inläggen blir röriga eller inte. Misstänker det för det tema jag har nu är väldigt speciellt och lite krångligt och jag vill inte fortsätta med det utan byta så snart som möjligt.

        Like

 2. Precis så. Instämmer och har skrivit till Wp och på min blogg. Vill inte ha mina bilder visade i annat format är vad jag har skapat. Snygg bild på spiken!

  Like

  1. Det är otroligt irriterande och jag använder den så lite som möjligt, men det gör ju såklart att ens bilder ser ut som “hej kom och hjälp mig” i läsaren för andra vilket alldeles säkert påverkar om de ens bemödar sig om att besöka ens blog.

   Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s