Promenad i Novembersol

Bilder från en lördag i november, Nyköpings hamnområde.

Advertisements

20 thoughts on “Promenad i Novembersol

 1. Nä va kul…alltid roligt att se Nyköpingsvyer på bild..var nere vid Fiskbron häromdagen (lördags) och plåtade häger (4 st var de) men meningen var kungsfiskaren som håller till mellan Behm och Fisk men ingen kung denna gången.

  Like

  1. Det finns riktiga pärlor i stan att fotografera, sen gillar jag egentligen inte att ränna runt där så det blir inte särskilt ofta. Hoppas du har bättre kungslycka nästa tillfälle.

   Like

  1. Ja, det har ju varit lite solfattigt en period nu, men idag tittar solen fram igen. Och visst var det en härlig promenad bitvis, men också kallt med snålblåst vilket inte syns alls i bilderna. Tack för din kommentar Gustav.

   Like

 2. Rött gör sig så bra i krispigt ljus, gillar första bilden mycket. Du verkar ha haft en underbar promenad i fint novemberväder och kameran fick med sig fina bilder hem.

  Like

  1. Jag håller med dig, rött är härligt i det låga varma solljuset och emot den ljusblå himlen. Det var inte riktigt så härligt som det ser ut, det blåste en vass kylig vind och regnet hängde i luften från motsatt håll i förhållande till bilderna. Men jag gillar att gå oavsett väder så jag trivdes ändå.
   Tack så mycket för din kommentar.

   Liked by 1 person

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s