Ha en fin 2:a Advent!

2:a Advent
2:a Advent (Second Advent)
Julbocken
Julbocken: Och Gävlebocken brann redan innan 1:a december i år

[Have a nice second Advent or a nice Sunday]

Advertisements

25 thoughts on “Ha en fin 2:a Advent!

 1. Oooooo , you made the flames flicker!! While we were celebrating the second Sunday of Advent, it began to snow and has continued, piling up quite a lot and not yet stopped. I LOVE IT!!! :-)

  janet

  Like

  1. Yes, I was lucky to get two pictures that almost where identical part from the flames and put them together. I am so very jealous of your snow. I don’t have one single flake yet. I love snow too!

   Like

  1. Men aj då, då får jag hoppas att du får möjlighet att få till lite ljus i helgen som kommer, om du inte är upptagen med Nobelfesten förstås?

   Like

    1. Så oförskämt att glömma din inbjudan, du tackar väl nej nästa år om det kommer en inbjudan?
     Jag tycker att det är svårare att hitta fina ljus nu än vad det var för några år sen, men å andra sidan så är det doften av stearin jag älskar så då går det bra med vilka ljus som helst bara det är tillräckligt med det i.

     Like

     1. Jag tackar absolut nej nästa år. Jag har några affärer som jag brukar kolla i när jag är på stan, men jag är å andra sidan så sällan där så jag känner mig som en utomjording.

      Like

   1. På paddan yeeeyyy. 🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻

    Like

 2. En liten animation! Vad roligt :D Stämningsfullt när ljusen står ute. Tur att du har en julbock kvar. Gävle får nog snart ge upp. Det verkar ganska meningslöst.

  Like

  1. Jag kunde inte låta bli att leka lite när jag hade tillgång till det. Ja, varför måste man vara inomhus och tända ljus? Den där Gävlebocken måste vara en dyr historia för kommunen tänker jag, lite synd att den alltid eldas upp och speciellt när det blir så pass tidigt som i år. Min bock sitter på gardinerna, så den ska jag väl få behålla ett tag tänker jag.

   Like

   1. Det hoppas jag verkligen att den hänger kvar där. Aldrig förstått varför folk sätter eld på Gävlebocken. Hur kul på en skala är det? Ska kolla om jag har en animerad pixelgrafik från mig som jag kan visa på bloggen. Ha det gott!

    Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s