Burned Out

23 November 2016
23 November 2016
23 November 2016
23 November 2016
23 November 2016
23 November 2016
23 November 2016
23 November 2016

Sorry for not visiting and commenting your blogs lately, but I have got some issues with my internet and my strength has not been on top. I do look in on you now and than even if I don’t tell!

Have a nice evening.

Advertisements

34 thoughts on “Burned Out

  1. Nej, jag såg det :( Vi får gå varsamt fram så gott det går du, tack så mycket för din kommentar och detsamma.
   Bilderna är tagna på en båt som brunnit mitt på en båt”parkering”. Jag vet inte om det var med flit eller av misstag som den brunnit dock.

   Liked by 1 person

 1. Snygga bilder! Det får aldrig bli ett krav att besöka/kommentera/gilla andras bilder; det är för bilderna och bildskapandet du finns här, eller hur? Ha det gott!

  Like

 2. Riktigt fina och passande bilder till “temat” men lite läskigt att båten brann upp, eller ned.
  Har haft en bloggpaus på grund av flygresan och tittade precis in hos Kristallina och nu hos dig :-/ Hoppas att du snart återfår din energi, inspiration och glädje Lena. Plus att internet fungerar som den ska. Har själv problem för plötsligt kan jag inte använda den gamla redigeraren och den nya kan jag inte vilket är frustrerande, men värre kan man ha det ;-) Sköt om dig nu !!!

  Like

  1. Tack så mycket Anita. Ja strul med internet och wp är irriterande nog, och jag hittar nog tillbaka så sakteliga. Det är svårt att hålla balansen ibland, men fotandet har inte stannat av tack och lov. Det är mer orken att ta sig an och välja ut bilderna som tar energi ihop med livets prövningar. Hoppas det löser sig med din admin.
   Och visst var det lite obehagligt med den brinnande båten, man undrar ju vad som hänt.

   Liked by 1 person

   1. Hej Lena, är i Kuching på Borneo nu och det blir inte så mycket tid framför datorn så här i början. Så mycket nytt och annat som tar tid plus att jag tvingas använda den nya redigeraren som jag inte alls behärskar.
    Hoppas du kommer i form snart Lena men så är ju livet, det går upp och det går ner och inte som på ett rakt streck. Fast ibland kan dalarna vara för många men sen blir det istället tvärtom :-) Kram // Anita

    Like

    1. Borneo…den ön var jag helt fascinerad av som barn. Jag vet inte hur många ggr jag har tecknat den öns karta i mina ritblock. Du hälsar väl alla häftiga djur där ifrån mig?
     Den där nya redigeraren och jag är inte heller överrens, den är ful, dumt upplagd och svåröverblickad tycker jag. Jag vägrar ge upp den gamla som ännu fungerar via datorn.
     Ja, livet är en salig röra av både möjligt och smått omöjligt, som tur är händer det nåt nytt hela tiden så man slipper älta gammalt ;-)
     Kram och ha det så bra på Borneo!

     Liked by 1 person

     1. Klart jag hälsar alla näsapor och andra för oss lite udda men så fantastiska djur som finns här :-) Undrar vad som gjorde dig intresserad av just Borneo när du var barn, intressant.
      Hittar jag inte tillbaka till den gamla redigeraren blir det nog inte så många inlägg, hoppas få hjälp via wp-support. Fast det är så mycket annat runt omkring just nu som tar upp all tid, tids nog… :-D

      Like

 3. Tänk att det förstörda kan bli så vackert i din kamera! Trist med brunna båtar vad som än är skälet men ännu tristare med utbrända människor, så ta hand om dig, Lena. Vi verkar vara ett risigt gäng här i bloggbyn just nu. Det där med att orka välja känner jag också är det jobbiga, fota är fortfarande en lisa. Väldigt konstnärliga bilder!

  Like

  1. Ja, tyvärr är vi några stycken trötta själar men jag hoppas det blir bättre när julen kommer med energi i form av gemenskap, värme och glädje. Tack snälla du för omtanken och för din fina kommentar, det värmer gott! Du tar väl hand om dig också hoppas jag?!

   Like

 4. We always know/feel that Lena is with us. Take your time to load your batteries and an advice of an old man which can be ignored. Sometimes less is more! You had some special images recently. I would definitely miss them. Take care and smiles. Reinhold

  Like

  1. I know that you are right about less is more, but that is (unfortunately?) not me as a person, I am more of an “all or nothing” for good and bad. Thank you very much Reinhold for both the advice and your kind words, I really appreciate them.

   Liked by 1 person

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s