Finally OK!!

Did you miss me?

23 November 2016
23 November 2016 ~ Finally my back is ok again
23 November 2016
23 November 2016 ~ Some new music to help me into the right mood
23 November 2016
23 November 2016 ~ Metallicas new album ‘thumbs up’
Advertisements

16 thoughts on “Finally OK!!

 1. Jaaa.. !!! Det gjorde jag faktiskt och jag hade också tänkt skriva en rad eller två. Men nu behöver jag inte det mer än här förstås. Första bilden är super med de tjocka trädstammarna och de snygga ljuset i baktgrunden och nu ska jag lyssna lite så du får vänta en stund…… Hahaa härligt, vilket tryck ! Tack för den Lena :-D Konstigt, vad pigg jag blev helt plötsligt :-)

  Like

  1. Skönt att få lite liv i novembertrötta själar, det behövs. Jag har haft tandvärk och ryggskott, så där lagom kul men nu börjar det ge sig så jag kan sitta en stund då och då och även komma ut med kameran en stund igen. Tack så mycket Anita, kul att du gillade trädet med solljuset som bryter igenom dimman.

   Liked by 1 person

   1. Fast jag känner mig inte det minsta novebertrött, tvärtom. Här på ön finns så mycket ljus och värme och på söndag reser vi till än mer värme :-D Ärligt talat klarade jag bara av att lyssna på låten ett par sekunder ;-) Hoppas värk i tand och rygg försvinner.

    Like

    1. Tack snälla. Skönt att du är pigg och alert om ni ska ut och fara igen. Musiksmak är verkligen personlig, så jag kan tänka mig att det inte passar vem som helst.

     Liked by 1 person

 2. En vacker trädsiluett mot den guldiga bakgrunden. Riktigt njutbar bild och inte alls vad många tror om november som sägs vara så grå och tråkig. Härligt att se Lena! :)

  Like

  1. November kan vara magiskt, vare sig den är fylld med snö och is eller barmark och dimma med sol som lyser igenom. Blir det regnigt och grått går det att hitta svartvita motiv. Solnedgångens färger brukar också kunna ge något utöver det vanliga så här års. Tack så mycket Gustav för din fina kommentar.

   Like

 3. Ajajaaaaaj Fyfan rentutsagt……💚💚💚💚💚💚😘💚💚💚💚💚skrämmer nu det onda BUH.

  Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s