Isblå är världen

11 November 2016
11 November 2016

Ibland känner man sig som en tomte på en svajande gren, mitt i ett vattenfall av okunnighet.

11 November 2016
11 November 2016

Som om livet bara går runt runt i en torktumlare utan vila.

11 November 2016
11 November 2016

Moderskänslorna gör att nerverna ligger utanpå.
Ibland är världen isblå!

Advertisements

16 thoughts on “Isblå är världen

 1. Nerver som ligger utanpå, svajande gren och en torktumlare som ingen slår av för att plocka ur en låter oerhört stressigt och ohållbart. Du skriver att det handlar om modersrollen och där finns alltid mycket känslor med. Hoppas att du hittar någon vila för att orka. Dina bilder är isande vackra och fotograferandet kanske tar dig ur hettan i torktumlaren ett tag.

  Like

 2. Rena rama Poesin ! Skrev ju det bara för någon dag sedan, du upphör aldrig att förvåna och nya kreativa sidor kommer ständigt fram i ljuset. Tycker om dina isblå bilder liksom dina tillhörande rader. Får en känsla av att du åker lite känslomässig bergodalbana just nu, fast i tvättmaskinen då ;-) “Det kommer att bli bra till slut och är det inte bra så är det inte slut”… eller hur det nu var något jag läst. Kram Lena :-D

  Like

  1. Tack snälla Anita och visst minns jag din kommentar väldigt väl. Och nog kan det vara lite berg-och-dalbana när saker händer omkring en man inte räknar med. Det var ju också nån slags devis..om att det inte är över om det inte är bra :-)
   Kram och tack Anita!

   Liked by 1 person

 3. T.o.m. när dina nerver ligger utanpå kan du beskriva det poetiskt. Hoppas att torktumlaren stannar snart och grenen har vuxit sig starkt. Fantastiska iskalla och isblåa bilder.

  Like

 4. Så fantastiskt vackra bilder. Den översta är gudomlig. Dina ord säger mycket… känns mycket… gör liksom ont… Att fota kan ju vara den absolut bästa stunden när man behöver komma bort, ladda, vara i nuet… SÅ otroligt viktigt för oss alla <3. Kram på dig Lena!

  Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s