Stamställe i novembersol

17 November 2016
17 November 2016
17 November 2016
17 November 2016
Advertisements

10 thoughts on “Stamställe i novembersol

 1. Ordlek, stamställe, det är där du trivs, i skogen, och det är där du hittar dina motiv som sen förvandlas till fantastiska bilder. Så jättesnyggt hur du fångat solens ljus här, utan ljuset skulle det vara väldigt svart.
  Ha en riktigt skön helg Lena :)
  Förresten, har du funderat på om du ska delta i fotoutmaningen även nästa år. Skulle vara roligt om du var med, själv har jag inte bestämt mig hur jag ska göra.

  Like

  1. Ja jag trivs i skogen, där är det alltid fridfullt på nåt vis oavsett årstid och väder. Och man får tänka i fred utan att vara tillgänglig. Tack så hjärtligt Anita och ha en fin helg du också. Angående utmaningen nästa år så har jag inte ägnat det en tanke, så jag vet inte heller.

   Liked by 1 person

   1. Kan tro att det du känner när du går i skogen kan lite jämföras med hur jag känner då jag går utmed havet som jag så ofta gör här. I ur och skur, i värme och motvind och ofta ensam. Finns ju ingen riktig skog här på Malta.
    Förstår att du inte ägnat en tanke åt 365 Foton, det var ju ett tag sen du “gick i mål”. Ses vi inte där så ses vi iallafall här :-D

    Like

    1. Jag älskar ju att sitta vid havet också, det är ju magiskt även det. Det är nåt visst att lyssna till vågskvalpet, en inre frid som inte kan jämföras med så mycket annat.

     Liked by 1 person

 2. De där glimtarna av sol är så viktiga i den gråhet som råder nu. Vackert när det fastnar på bild bakom stammar och i grenar.

  Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s