Freeze

Icy branch
Icy branch
Ice bubbles
Ice bubbles
"Eyes"
“Eyes”
Water profile
Water profile
Advertisements

27 thoughts on “Freeze

  1. En del påstår ju att det ska bli en riktigt kall och snörik vinter i år, så vem vet. Det är fascinerande att fotografera is tycker jag. Tack så mycket!

   Like

  1. It is not really that cold yet, you can still se the grass through the snow but along the stream it is very icy. Thank you very much Debbie.

   Like

  1. Här där jag bor är det inte så kallt än, bara -1 till -2 grader ungefär men vid ån här har vattenflödet ökat så det är ful fart som en vårflod och där har det frusit de senaste dagarna. Jag har lyckats pricka in det ställe de snöat minst på i hela Sverige tror jag, det är mycket mer snö både norrut och söderut.

   Liked by 1 person

 1. Blir nästan lite frusen när jag tittar på dina bilder. De är fina men jag saknar färgen som du hade i två av de förra. De känns lite varmare och är dessutom vackrare, i mitt tycke. Tycker ändå att bilderna är fantastiska, på ett konstnärligt sätt, speciellt den första och den sista. Ser fram emot fler isiga fotografier :-D

  Like

  1. Där är vi verkligen varandras motsatser du och jag, du älskar färg och jag svartvitt och visst, jag tycker iofs om båda, men jag tycker ändå väldigt mycket om att fotografera i svartvitt. Och visst ger det ett varmare intryck med färg många gånger, men is är ju kallt :D
   Tack snälla Anita, alltid roligt att höra dina åsikter och funderingar. D:

   Liked by 1 person

 2. Jättefina isbildningar, och gubben i sista med sin spetsiga haka,näsa och hatt är somrarna ur en sagobok…..Oz kanske 😊 Kul att titta på💚

  Like

  1. Somrarna 😂😂
   Nåja jag förstår ju ändå och visst är han fin, gu’ben. Men kaninen är inte heller så tokig 🐰 eller?
   Tack snälla!

   Like

 3. Underbara isbildningar och isbilder! Kaninen såg jag på en gång, den badar kallt. Vill också fota is när det blir så här vackert.

  Like

 4. En fin serie som har mycket av det jag tycker om med isfotografering. De vackra infrysta grenarna, det rörliga vattnet, ansikten i is och vatten. En riktigt fin svärta också som ger bilderna “tryck”!

  Like

  1. Tack så mycket för din fina kommentar. Extra glad att du gillar svärtan som jag tycker är svår att få till många gånger. Och visst är det härligt med is- och vattenfigurer. Nu saknas bara att det fryser till i vattenpölar, sjöar och hav med snygga och roliga mönster.

   Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s