Lite fruset i grenen

8 November 2016
8 November 2016
8 November 2016
8 November 2016

[2 images]

Advertisements

24 thoughts on “Lite fruset i grenen

 1. Så vacker bild på den frusna grenen. Jag gick en lång och skön promenad på stranden i går . Kändes som vilken fin höstdag som helst. Jag är glad så länge isen och snön inte kommer till mina södra delar av landet. Gillar inte när det är kallt. Men vinterbilder är vackra att titta på.

  Like

  1. Det låter underbart, och jag hoppas du slipper is och kyla jag tar den så gärna. Och visst är vinterbilder vackra, det håller jag absolut med dig om. Tack Christina för din kommentar.

   Like

 2. Fint som tusan,så häftigt när det fryser så där, (igår hade vi kallt för det blåste så, idag bättre men snorhalt igen😝Ganska mycket snö)

  Like

  1. Ungefär som här då förutom snön. Här sticker gräset fortfarande upp överallt. Du kör väl försiktigt? Eller dum fråga, det gör du ju tyvärr inte. Men du borde!!

   Like

   1. Njoea….idag var jag tvungen för E20 va som snor igen….så ibland så gör jag ju det (👏🏻👏🏻👏🏻😘)

    Like

  1. Visst är det vackert när det fryser till is vid vatten så här års. Klart du ska iväg. Igår såg jag en strömstare men lyckades (som alltid) skrämma den.
   Tack så mycket Susanne!

   Liked by 1 person

 3. Tycker riktigt bra om den andra Lena! Så sammanhållen med de få färgerna, sedan kontrasten mellan det frusna i bild (i dubbelbemärkelse) och det rörliga vattnet.

  Like

  1. Tack så mycket Gustav, roligt att du tycker det för det var min intension med just den bilden. Det känns bra att jag lyckades förmedla det. Hade först tänk beskära den i överkant men så ville jag behålla “gubben” i övre högra hörnet.

   Like

 4. Nu kommer isskulpturerna. De blir så fina när vatten finns i närheten. Gillar också andra bilden lite extra. Ser nästan farligt ut med alla dessa istaggar.

  Like

 5. Jag tycker nog att du ska ta med dig ett sittunderlag så att du inte blir så frusen i grenen, haha! Men skulpturerna: så krispigt kalla och vackra bilder! Jag gillar de milda färgerna-

  Like

  1. Ha ha ha! Vet du, jag brukar faktiskt ha ett häng i fotoväskan för säkerhets skull när jag är ute.
   Jag gillar också färgerna, jag antar att det är allt järn som är i marken som gör färgen. Tack så jättemycket.

   Liked by 1 person

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s