Black as the snowy night

img_2668
img_2630
img_2635
img_2632
img_2656

These photos are from last night and does not look good if you are watching from your ipad or a smartphone/iphone, the light reduces with approximately 20%.

Advertisements

6 thoughts on “Black as the snowy night

 1. Jag fick minsann skrapa rutan kl 11 i förmiddags! Helt otroligt. Den första och fjärde bilden är ju så bra. Älskar dina fantasieggande fotografier, och dina skräckfilms bilder! :D Så roligt att titta in hos dig Lena, du har alltid något nytt att visa och din smak på motiv kan inte bli bättre! Jag ska bli bättre på att uppdatera min blogg oftare nu när jag kommit igång med jobbet. Gillar dina experiment foton, och jag vet att det är en hel del jobb med sådana fotografier, inga man bara tar rätt upp och ner. Men så uppskattade foton att se på!

  Like

  1. Klockan 11?!! Det var sent, men då måste det ha varit rejält kallt?
   Tack så jättemycket för dina fina ord John, roligt att du tycker om mina experimentbilder och jag är rätt förtjust i mörka bilder med lite ljus i, lite skräckfilmskänsla. Ser fram emot dina bilder och visst är det roligt med alla olika petsonliga stilar, man lär sig att se på nya sätt och inspireras av andra hela tiden.

   Liked by 1 person

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s