Ett smultronställe året om

Östersjövik
En Östersjövik nära mig

Jag brukar inte gnälla på höstvädret, men nu har jag bara svartvita bilder i pipline, så jag bjuder på en gammal favorit från den 22 oktober 2010 i väntan på att solen ska visa sig igen. Det är nu två och en halv vecka sen jag såg den senast.

 

Advertisements

16 thoughts on “Ett smultronställe året om

  1. Ja, och allt regn som kommer ner behövs ju så väl med tanke på grundvattennivåerna också. Här är det mer än 20 cm lägre havsnivå och ännu mer i ån som går genom byn :(
   Och ja, visst är det ljuvligt med sol och hav oavsett årstid? Tack så mycket Ann-Christine!

   Like

  1. Ja, det är ett mycket härligt ställe, tyvärr ( i mitt tycke) har väldigt många andra hittat dit också de två senaste åren. Tidigare kunde jag gå där och strosa för mig själv i timmar oavsett årstid och bara njuta av ensamheten och vågorna. Tack så mycket!

   Liked by 1 person

 1. Regn hos mig igår och idag men idag ska jag ut oavsett till min lilla koja ute i skogen och se om småfåglarna så de får mat…och sitta ett tag och se vad som kan dyka upp…avkopplande.
  …fin bild…med djup i!

  Like

  1. Hoppas fåglarna mådde bra och att kojan stod pall för regnet, även om det inte varit så farligt med det just idag. Tack Stefan!

   Like

 2. Oj, var det så länge sen… och så tänker jag efter… ja, nog har de senaste veckorna varit mulna och de senaste dagarna regniga. Nog behövs solen på hösten för vårt välbefinnande och så behövs regnet för naturen. Det är som du skriver, extremt lågt vatten och torrt i markerna. Vacker vädernostalgisk bild med stenarna som solbadar.

  Like

  1. Idag när jag var ute en sväng så såg jag att vattnet ändå stigit i en av de större åarna strax utanför där jag bor, så regnet har väl börjat göra lite nytta ändå tack och lov. Lite ljusare har det varit idag, men ingen sol i sikte än. Jag hoppas att det blir lite kallare snart för då brukar solen kika fram till slut.
   Eftermiddagssolen är aldrig fel, det blir ju ett lite varmare ljus då. Tack så mycket!

   Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s