Återbesök

13 oktober 2016
13 oktober 2016
13 oktober 2016
13 oktober 2016
13 oktober 2016
13 oktober 2016
13 oktober 2016
13 oktober 2016

[revisit]

Advertisements

15 thoughts on “Återbesök

  1. Ja så är det ju, det är väl därför jag tycker om vintern, man slipper se allt skräp i naturen även om det ofta gör sig bra på bild. Tack så mycket Kristallina.

   Liked by 1 person

 1. Vackra skrotbilder och ja, det beror helt på var skroten finns. Bilderna tre och fyra är väldigt väldigt vackra för mitt skrot/rostöga.

  Like

  1. Ja visst spelar det roll var man hittar den. Detta är ett gammalt gruvhål som i år nästan torkat ut. Trist men rätt vanligt att folk dumpar skrot där.
   Tack så mycket.

   Like

 2. Härliga foton, Lena. Påminner mig om bilkyrkogården i Ryd. Tycker inte gamla bilvrak skräpar ner, så länge de är tömda på bensin, olja och andra farligheter som bilarna på bilkyrkogården i Ryd är.

  Like

  1. Tack så mycket John. Rent estetiskt gillar jag också gamla bilvrak men de som dumpats i skogen är knappast tömda på olja, bensin mm. Har sett många läckra bilder från Ryds bilskrot, där vore fint att gå och frossa med kameran några timmar.

   Liked by 1 person

 3. Hej!
  Gillar bilskrotar och Kyrkömosse är en häftig skrot i Småland eller Ryds det är väl samma väl?… var jag till för några år sen och tog mycket bilder där…såg att du klickat på följ men fel blogg den är vilande…kolla 365bilder.blogspot.se istället där jag uppdaterar ofta…nästan varje dag…
  Ska bli kul å följa dig…

  Steffe

  Like

  1. Åh tack för upplysningen, så tokigt det där att bloggar som inte uppdateras är kopplade till namn, men den bloggen följer jag också sen häromdagen :)
   Skrotbilar är härliga motiv, själv har jag inte varit vid Ryd, men det vore roligt. Det finns väl en skrot utanför Karlstad också som ska vara värd ett besök säger de som varit där. Tack för din kommentar och ditt besök och detsamma.
   Jag ser att vi rör oss i samma trakter.

   Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s