Nothing out of the Ordinary VII

6 oktober 2016
6 oktober 2016

Wake up,

…please!

Advertisements

20 thoughts on “Nothing out of the Ordinary VII

 1. Jag tycker om känslan i den här bilden Lena! Hur man rör sig från en solig äng in under skuggan av ett träd. Du vet innan ögonen vant sig, och man står där och kisar och bara anar vad som gömt sig i skuggan.

  Like

  1. Ja, jag vet vad du menar. Då kan allt möjligt dyka upp i ens sinne innan ögonen vant sig och man ordentligt. Bra för fantasin :D Tack så mycket Gustav, kul att du tyckte om känslan i bilden.

   Like

  1. Tack, och du har rätt, jag klappar för att väcka vad man nu vill att trädstammen ska symbolisera så du har nog liknande fantasi som min, den löper också amok mellan varven :D

   Liked by 1 person

 2. Hej hej !! Fick en känsla av att du vinkar. Men tittar jag noggrannare blir jag tveksam om det som ser ut som skuggan av din arm verkligen är skuggan av din arm. Och vem är det som ska vakna ! Alltid lika kul och intressant att kika in här hos dig för då får jag tänka efter lite extra fast oftast blir jag inte klokare för det :-)

  Like

  1. He he! Bilder tolkar man ju lite utifrån sig själv tänker jag och det är ju också meningen att man får och kanske hittar något som stämmer med en själv även i andras bilder. Jag är lite osäker på om det är jag som är trädstammen och ska vakna eller om trädstammen symboliserar något annat och att “det” ska vakna. Jag har nog tänkt både och faktiskt. Sen vet jag inte om man måste bli klok på en bild över huvudtaget, kanske ska de få en att tänka och fundera utan att komma på någon direkt lösning eller självklar tolkning.

   Liked by 1 person

   1. Håller med, ibland blir man inte klok på en bild men har iallafall fått träna sin hjärnkapacitet vilket inte är så dumt i det långa loppet ;-)

    Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s