Me and the Forest

This slideshow requires JavaScript.

Trying to fit in, trying to become one.
Trying to find my place, trying to be part of.

Trying to be me…who ever I may find!

[10 oktober 2016]

Advertisements

37 thoughts on “Me and the Forest

  1. Tack snälla, vad kul att du tyckte om det. Jag har använt mig av lång exponeringstid och timern, så jag har sprungit på plats innan exponeringen börjar. Sen har jag räknat ungefär halva exponeringstiden och flyttat på mig. Hoppas det blev begripligt?

   Like

 1. Det är verkligen imponerande vad du kan hitta på. Läste förstås din förklaring till “Jag” om hur du gjorde. Magiska bilder och texten därtill är helt underbar.

  Like

 2. Wow! Så härliga och häftiga bilder! :) Trodde först det var fotoshoppat. Jag brukar “skriva” i mörkret med ficklampa, men detta har jag aldrig sett innan, så häftigt!

  Like

  1. Jag har gjort flera olika varianter på detta temat tidigare, och nej här “photoshoppas” inget. Jag gör i princip ingen efterbearbetning alls på mina bilder. Tack snälla för din fina kommentar, kul att du gillade bildserien.

   Liked by 1 person

 3. Hur än nu detta gick till så tycker jag mycket om din lilla bildserie. Vet iallafall att du liksom jag inte photoshopar plus att vi alla nog försöker finna oss själva på ett eller annat sätt. Ibland är det mesta rörigt och man vet inte riktigt vilket ben man ska stå på. Som i morse när jag tänkte att “nu hoppar jag av den här förbaskade fotoutmaningen och det var väldigt nära att jag också gjorde. Men gick istället bort från datorn och gjorde annat och vips. så tänkte jag om.

  Like

  1. Ja nog kan man vara både hemma och vilse på en och samma gång och ibland kommer saker över en för att sen låta en gå vidare. Vi hämtar ju kraft från olika källor till olika saker och kan se på saker ur ett annat perspektiv om man får lite kaos som rör om tänker jag. Jag har som sagt inte använt PS utan tagit bilden med lång exponering och flyttat på mig efter ungefär halva tiden. De där fotoutmaningarna är ju både kul och jobbiga på en och samma gång tycker jag och jag hoppas ändå att du fullföljer även om det känns tufft. Men som sagt,ibland lir man lite låst också och fastnar i samma tankebanor.

   Like

 4. Skogen är speciell för mig, där finner jag kraft, där finner jag ro och där kan jag vara mig själv. Skogen och träden är mina vänner. Jag tror därför att det är riktigt värdefullt för oss människor att ha en bra relation och kontakt till skogen och träden. Tyvärr verkar det som att vi mer och mer verkar förlora den… :(
  Tycker att du gjort ett riktigt personligt, starkt och fint bildspel som du visar här Lena. Bravo! =)

  Like

  1. Ja, skogen är speciell och det är verkligen en plats där man kan vara sig själv, även om jag tycker väldigt mycket om att sitta vid havet då jag bor så nära. Det ger ro fast på ett annat sätt att lyssna till vågskvalp och se horisonten och himlen.
   Att få vara sig själv är bland det viktigaste som finns och så skönt att du hittat ett ställe där du verkligen känner att du får vara det.Många har nog förlorat kontakten med skogen, tyvärr för jag tror som du att den är viktig för oss. Tack snälla för dina tankar och din fina kommentar. Alltid intressant att höra hur andra tänker och ser på saker omkring oss. Vi behöver mer av sånt och inte bara alla dessa snabba korta fraser.

   Like

 5. Fint bildspel Lena och roligt att se dina självporträtt! För mig ger bilderna framförallt känslan av hur människan är en tillfällig gäst i den stora skogen. Den där flyktiga känslan av att passera. Skogen står (förhoppningsvis) kvar i många hundra år, medan vi människor jäktar förbi, som ett stressat djur fram och tillbaka.

  Like

  1. Tack snälla Gustav, vad glad jag blir. Och visst får vi hoppas att skogen står kvar långt efter att vi sprungit förbi, fast stressa vill jag inte göra om jag slipper. Just ordet flyktig fanns med i mina tankar, fast mer som något man känner sig när man inte riktigt hittat hem. Fin tolkning!

   Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s