Hösten i markhöjd

3 oktober 2016
3 oktober 2016
3 oktober 2016
3 oktober 2016
3 oktober 2016
3 oktober 2016
Advertisements

26 thoughts on “Hösten i markhöjd

   1. Alltså, jag trodde nog inte att jag skulle komma dithän, har varit en duktig gymnast, men det tar emot. Just nu är det den där känslan av att något mindre trevligt kryp hoppar på mig om jag lägger mig på marken som hindra mig. Har haft både fästingar och älgflugor som fripassagerare på kroppen och förra hösten blev jag ju sjuk av fästingbett. Men älgflugorna är läskiga för att de störtdyker ner på en och klamrar sig fast med sina klor. Hu!

    Like

    1. Jag har också blivit lite larvig i år tack vare just två fästingbett och anfall av älgflugor, vilka alla har varit nu på hösten. Älgflugor är riktigt vidriga men fästingarna är ju otäcka just på grund av de sjukdomar de kan sprida. Hur har det gått för dig med det? Hoppas du är återställd och inte fått några elaka men av bettet?

     Like

     1. Jag kände mig bra efter behandlingen men undrar om det inte är dags att be att få ta prov igen. Har haft tre fästingar i sommar och har en del konstiga symptom.

      Jag var i skogen igår. Tog på mig min gamla röda anorak och inte den grå duffeln som liknar en älgpäls. Drog sedan huvan över huvudet och bad att meddelandet skulle funka: Jag är inte en älg! Det funkade.

      Like

      1. Det låter ju inte bra alls. Bättre att ta ett prov för mycket i ett sånt läge kan jag tycka. Hoppas det inte är nåt trots allt.
       Jag ska helt klart köpa en röd kappa inför vintern och lägga den svarta duffeln i malpåse hör jag :D

       Liked by 1 person

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s