Nothing out of the ordinary III

19 september 2016
19 september 2016

Trying to embrace both the light and the darkness within

Advertisements

26 thoughts on “Nothing out of the ordinary III

 1. Mitt spontana intryck när jag tittade på bilden var att det brinner oc anden försöker sträcka sig mot dörrandtaget för att… Men vad sjutton !! Ser du att en bokstav saknas när jag skriver, en tangent ar slutat att fungera !! Typiskt nu när jag återigen är emma. Det är går ju att läsa oc anden skulle inte vara anden men det kan ju bli lite jobbigt i längden :-( Nåja, gillar iallafall bilden mycket, dramatisk o lite kul för att den kan tolkas på så många sätt beroende på vem man är o vad man känner.

  Like

  1. Bokstaven H är väl inte så viktig ;-)
   Skämt åsido, det är mycket enerverande när tangenter börjar ge upp men det är ju iallafall fullt begripligt det du skriver som tur är. Tack för din kommentar, det är roligt att höra hur någon annan tänker kring ens bilder, för vi är ju alla olika. Tack Anita för din tolkning!

   Like

   1. Kom på att jag kan kopiera bokstaven men i längden kan det bli lite jobbigt. Gissar att det är ett nytt tangentbord som gäller men det är inget man kan köpa på en söndag på Malta. Söndagar är det mesta stängt som förr i tiden i Sverige, vilodagen du vet ;-)

    Liked by 1 person

    1. Trist men saker håller ju tyvärr inte i evigheter och att sitta och kopiera blir ju ohållbart någon längre tid. Ja, jag kan nog tycka att det där med stängda söndagar är rätt skönt. Varför ska allt och alla vara ständigt tillgängligt?
     Hoppas det inte är allt för dyrt.

     Liked by 1 person

 2. Vad märkligt, tyckte att jag hade sett den här bilden redan. Jag kan inte hjälpa men handen såg jag som en spagettislev först, haha! En väldigt läcker/vacker skuggljusbild hur som haver.

  Like

  1. Ha ha ha! Händer och spagettislevar är ju rätt lika faktiskt, så det kan jag hålla med om. Jag har en liknande, men mer nära bild så det är kanske inte så konstigt att du tycker dig känna igen den.Tack för middagstipset :D

   Like

  1. Åh, tack så mycket. Vad glad jag blir att du tycker om denna bilden. Det är en av de bilder jag tänker att folk nog undrar vad jag håller på med.

   Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s