Surprised

7 september 2016
7 september 2016

This mornings walk offered a surprise, but I am not sure if it was me or the little fox that became most surprised. Unfortunately I had the wrong lens on my camera and only a couple of seconds to shoot, so the picture is not as good as I wish it was.

Advertisements

18 thoughts on “Surprised

 1. Härlig ögonblicksbild.
  Räven har spanat in dig.
  Jag såg en räv för inte så länge seden, när jag var ute på en promenad. Den försvann illa kvickt. Jag hann inte ens lyfta kameran. Haha.

  Like

  1. Tack! Ja de är snabba de små rackarna. Jag hade ju min hängde på magen och jag såg den innan den såg mig som tur var. Den här gynnaren har jag sett vid flera tillfällen det senaste året men inte lyckats fånga den tidigare. :)

   Liked by 1 person

 2. Är väldigt tveksam om någon har kunnat fota en bättre bild i den situationen. Det är en himla fin och uttrycksfull bild. Rävens förvånade blick på dig (kameralinsen) gör ju hela bilden!

  Like

 3. Du fick i alla fal len fin bild. Senast jag såg en räv gick den över vår tomt på landet och jag insåg att denna gång skulle jag bara betrakta den.

  Like

  1. Denna har gäckat mig i över ett år nu så jag tyckte det var på tiden att jag lyckades fånga en bild av den. Den har sina turer kring byn här, men tyvärr inte tidsbunden så man kan lurpassa på den. De är vackra att titta på också utan kameran som tur är.

   Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s