Stamtavlor

f/8 1/30 sek 55 mm ISO 100 monokrom 17 Augusti 2016
f/8 1/30 sek 55 mm ISO 100 monokrom 17 Augusti 2016
f/8 1/30 sek 55 mm ISO 100 monokrom 17 Augusti 2016
f/8 1/30 sek 55 mm ISO 100 monokrom 17 Augusti 2016
Advertisements

8 thoughts on “Stamtavlor

 1. Här kan det väl ändå inte bara vara jag som har något att säga med tanke på vad många det är som gillar bilderna men du har väl kommentarsgranskningen på. Bruka oftast försöka att inte läsa vad andra skriver innan jag skriver själv för att inte påverkas men det behöver jag inte tänka på här :)
  Tycker att bilder som de här kan vara intressanta just för att de lockar fantastin att finna vad som kan tydas i trädstammarnas mönster. Att kunna tyda dess härkomst går inte mer än att det är ett gamalt träd. Kanske min fantasti går på sparlåga för spontant ser jag ingenting mer än ett virrvarr av olika mönster och helst hade jag sett bilderna i färg. Känns lite dystert men det bryts av den grova strukturen. Gissar att du tänkte helt annorlunda när du tog bilderna och det skulle verkligen vara intressant att läsa hur andra uppfattar och tänker runt de här bilderna.

  Like

  1. Jag brukar också försöka undvika andras kommentarer av samma orsak, men ibland så hinner man ju se ändå. Jag blev bara så förtjust i strukturen och håligheterna i trädet och det var så grått och dött så färg hade i mitt tycke inte tillfört något, möjligen att det blivit lite rörigare. Intressant att höra hur andra tänker kring bilder.

   Like

 2. Nähä.. här hade du inte kommentarsgranskningen på !! Men om man klickar på Like vill man väl också berätta varför man gillar eller vad man tänker och tycker om den bild man med ett enkelt klick talat om att man gillar.
  Det är inte första gången som jag blir lika frågande när någon bara klickar på Like utan att skriva något. Blir inte du också nyfiken ? Fast jag måste erkänna att även jag ibland bara klickat på Like utan att skriva något men det har aldrig känts riktigt bra. Däremot skriver jag hellre en kommentar men klickar inte på Like om jag helt enkelt inte gillar bilden.

  Like

  1. Visst blir man lite nyfiken såklart men jag tror rent krass att många följer så många bloggar att de inte orkar kommentera men ibland kan det ju också bero på att man faktiskt inte vet varför man tycker om en bild. De kan ju ha nåt man inte kan sätta fingret på. Jag uppskattar verkligen att du tar dig tid att fundera kring bilder. Jag gör nog lite olika, ibland är jag också lat och bara trycker gilla.

   Like

 3. Fyndig och passande titel :). Jag stannar upp vid dom här bilderna för dom väcker min fantasi och kreativitet. Fina mönster och perfekt i svartvitt, i mitt tycke. Den här typen av motiv tillåter oss betraktare att se det vi själva ser. Mycket intressant. Gillas massor :) Och nedrans så kul att se att du är tillbaka!!! Det glädjer mig mycket.

  Liked by 1 person

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s