Fortfarande saknad efter alla år

f/7.1 1/40 mm 45 mm ISO100 17 Augusti 2016
f/7.1 1/40 mm 45 mm ISO100 17 Augusti 2016

 

[still missing you after all these years]

Advertisements

6 thoughts on “Fortfarande saknad efter alla år

 1. En symbol för saknad eller en sen länge borttappad leksak. Iallafall en väldigt speciell liten figur med en personlig utstrålning med sina stora ögon och en förundrad lite vilsen blick. Det ser ut som han gått sönder vid midjan, han är ganska hård men de vackra blåklockorna mjukar upp helhetsintrycket. En spännande bild som väcker frågor eller kanske helt enkelt “bara” en vanlig bild men inte i mina ögon ;-)

  Åhh.. vilken lust jag fick att göra om och förnya min egen blogg när jag ser vad du har skapat. Men jag vet också hur tidsödande det kan vara innan man hittar det man är nöjd med och sen att lära sig alla finesser. Har provat ett antal gånger och råkar man välja ett tema man gillar så kan det stöka om ordentligt bland gamla inlägg när man byter.

  Like

  1. C-3PO är ju lite nervöst och negativt lagd, så jag tyckte han passade bra när det gällde att symbolisera saknaden som i det här fallet gäller min pappa som skulle ha fyllt år idag. Han gick bort väldigt tidigt i en bilolycka för snart 40 år sen. Kul att du tyckte om den =)

   Ja, det är roligt att göra om och förnya bloggen lite då och då, men som du säger kan det bli extremt rörigt innan man hittat rätt och fått det at se ut och fungera som man vill. Vissa teman kan man ju inte få riktigt som man vill och det ser man ju inte förrän man redan bytt. Jag har en blogg ligger som jag inte använder till annat än att testa saker och utseende på. Kan man sen lite html-koding kan man ju göra lite extra på vissa ställen på egen hand, men jag har tyvärr glömt väldigt mycket av den koden.

   Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s