testing the comment box!


 

Just trying to see if the commentbox is working properly!


Advertisements

47 thoughts on “testing the comment box!

  1. Det trodde kag också, men jag har tittat och tittat och kan inte hitta någonstans där det går att ändra inlägg för inlägg. Jätteskumt!

   Like

   1. Du måste ha ett “redigera” när du klickar på inlägget. Oftast direkt under “etiketter”.
    Till vänster i fönstret som öppnas då, längst ner : Fler alternativ….scrolla ända ner. Där kan du bocka för “tillåt kommentarer” (eller ej). Ditt tema är komplicerat.

    Like

    1. Jag antar att man måste använda den sk bättre inläggsidan då? För på mitt tema hittar jag den då ingen annanstans än via mobilappen och den är inte ifylld privat där. Jag orkar inte krångla mer nu, men tack snälla för hjälpen ändå :) Och ja, mitt tema verkar väldigt mycket bökigare än era andras, så går det när man försöker göra sig lite bättre än en är :D :D :D

     Like

     1. Ja, då kommer den sk bättre automatiskt upp men det är inte så farligt ;) om man bara bockar för något. Finns ett sätt till men nu lägger vi ner det. Jag har 3 bloggar till (inaktiva) med olika teman och det funkar överallt likadant. Fattar inte.
      Det kunde du inte veta när du valde temat!! Det är ju bara en smaksak :D

      Like

 1. So now I’ve read your last post (travelling and trying to catch up) I’ll comment on that.

  I always enjoy your photos – very different to my own and I love that. You make me smile and admire!
  I also admire your English – I would be perfectly happy if you stuck to Swedish,I would still enjoy your photos.
  We can still comment in English (or other languages)

  Perhaps try reverting to swedish for a while and see how you feel.

  Debbie

  Liked by 1 person

  1. Awe, thanks a lot Debbie, that was a very sweet comment. So many options and so many thoughts. Maybe I end up with two blogs, one in english and one in swedish!! Who knows. Thank you once again for your kind words, they made me very glad!

   Like

 2. Jag förstår verkligen …Många gånger önskar jag att jag hade skrivit på svenska bara – gjorde det i början. Sen blev det båda språken, och nu har jag ingen svenska alls. Jag funderar också på att sluta – eller förändra…Snart är min bildkvot också slut och jag måste ha bestämt mig innan den verkligen är det . Lycka till med beslutsfattandet, men det blir mycket fattigt utan din kreativitet i blogosfären!

  Like

  1. Jaa du, det är ett dilemma det här. Inte kunde jag väl tro att det skulle bli så många följare heller som det blev. Fast du har ju två bloggar, kan du inte ha en av dem på svenska och den andra på engelska. Det har jag funderat på om jag ska göra, det är ju också ett alternativ. Tack snälla för din fina kommentar Ann-Christine, den uppskattar jag verkligen!

   Like

 3. I just saw your previous post and came back to actually comment on it. I imagine it’s difficult to always use a second language, although you do it well. I’d miss reading your comments if you always wrote in Swedish, but I’d still be able to see your photos which, by the way, are quite nice! :-) But challenges certainly take time, mostly viewing and commenting on other entries in the challenges. I struggle with that myself.

  Whatever you decide, do what brings you the most happiness and peace. We’ll all still be here.

  janet

  Like

  1. I have tried to uppdated, do it all over but it just won’t work with this post. You can answer any way you like Reinhold, your opinion is means a lot to me. If it is a long one, please send it by mail if you don’t want to write in the comment box. Thank you :D

   Liked by 1 person

 4. Det är svårt att hitta var man kan kommentera. Dessutom tycker jag det varit bättre med rullande inlägg, där senaste ligger överst. Sedan är det enbart att skrolla och läsa. Som du med dina cirklar som man först måste klicka på, det är lite svårare att få överblick. Tycker jag! ;)

  Däremot tycker jag inte att du ska tänka för mycket, tvivla, undra för mycket – det tar tid att hitta rätt, att finna det man tror på och vill göra. Tänk på att dina tvivel är något allmänt för många fotografer, det är just därför många slutar – tyvärr innan de kommit in i “andra andningen”. Du har alldeles för många ingredienser i dina bilder för att tvivla. fortsätt bara, istället. Tänk framåt, grubbla mindre. Gör ditt, fotografera precis det du vill – det är det vinnande konceptet i längden!

  Keep up!

  Like

  1. Ja, jag har förstått att mitt val av tema inte varit det bästa. Men så trodde jag nog inte i ärlighetens namn att jag skulle få så många följare heller från början. Så en ändring av temat blir helt klart något att ta tag i även om det blir rörigt under tiden.
   Sen är jag överens med dig i att jag tänker för mycket, bra att få det påpekat. Det är lätt att fastna när man ingen har att bolla sina tanka med i det hänseendet.
   Att många grubblar och tvivlar förstår jag, det är väl en del i ens utveckling både som människa och som fotograf. Ibland funderar jag faktiskt på om jag skulle ta en månad och helt enkelt låta bli att titta på andras bilder överhuvud taget, det kanske är ett sätt att hitta ett mer eget bildspråk. Och så skulle jag behöva nya glasögon ;-)
   Jag är lite osäker på vad du menar med många ingredienser i bilderna, menar du att jag rör till dem, att det händer för mycket i mina bilder?
   Tack snälla för att du tog dig tid att kommentera… nu ska här “byggas om” (i bloggen). :D

   Like

 5. I have to agree. I like your post in English or Swedish. Your photos/art is beautiful. I may not comment often but if I hit that like button..for me it means I really like it. Keep on posting!

  Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s