A quick visit

All these long summer days…

It is not easy to come up with something to do since everything costs a fortune. Yesterday we drove to town to eat some icecream at the harbour and took a quick stroll in the neighbourhood looking for Pokémons.

~ Lena

 

Back to start

Advertisements

12 thoughts on “A quick visit

 1. Förstår att det dagarna kan kännas långa om du måste hitta på något att göra för sonen. Annars är en del av charmen med semestern att bara drälla omkring, tycker jag. Fin Nyköpingsserie, de röda husen vid hamnen lyser så vackert. En silo som bostadshus, det var originellt!

  Like

  1. Ja det är ju inte bara i vår familj, så det blir lite svårt mellan varven. Tonåringar är ju inte de lättaste att få med på noterna i vanliga fall. Annars kan jag tycka det är skönt att bara kunna kasta sig i väg när andan faller på, men spontana idéer är svåra här. Hamnen i Nyköping är väldigt vacker med sina gamla trähus. Ja, det ska finnas någon mer ort i Sverige som byggt om sin silo till lägenheter, kommer dock inte på var just nu, men orginellt är det nog.

   Like

 2. Nyköping är ju så fint, speciellt på sommaren och dina bilder från hamnen är ju jättebra bildbevis. Kul idé att göra om silon till något mer användbart. Måste vara läckert att bo i ett nästan runt hus. Inte visste jag att du bodde i närheten av Nyköping eller är det kanske bara tillfälligt under semestern. När jag flyger hem till Stockholm blir det alltid med Ryanair som har direktflyg till Skavsta. Förra året var jag väldigt mycket i Stockholm av olika skäl, vi har en övernattningslägenhet i Älvsjö. Maken genomgick en levertransplantation på Huddinge sjukhus för ett antal år sen och går på årliga kontroller. Det blev för dyrt att bo på hotell varje gång. Om det är så att du bor i närheten av Nyköping är ju inte avståndet så långt så kanske kan vi ses i framtiden trots allt. Jag tycker iallafall det skulle vara jätteroligt men ännu är ingen resa inplanerad :-)

  Like

  1. Jag bor bara två mil utanför Nyköping, så det är inte bara på semestern som det är nära. Låter tufft med levertransplantation :( Hoppas att allt sköter sig som det ska med det. Förstår att det blir dyrt med hotell varje gång. Då är det ju helt möjligt att vi skulle kunna få tillfälle att träffas nån gång om ni är i Älvsjö, det skulle absolut vara jättekul :D

   Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s