First Sence of Autumn

First Sence of Autumn
First Sence of Autumn

Today it was a different kind of air, not cold but much more clear in an autumn like way. I’m longing for autumn almost all summer so I always look for those early signs of summer to be over. This is one of my first findings of autumn, and I adore these colourful leaves that starts to show now.

~ Lena

 

Back to start

Advertisements

23 thoughts on “First Sence of Autumn

 1. Love the colour contrast. I think I would like another month of summer though before autumn arrives – It’s been quite wet here this summer so it would be good to have some more sunshine!

  Like

  1. Here it has been to much sun so the soil is very dry and the water levels in the ground is also low. We need a lots of rain and snow for winter. Thank you very much.

   Liked by 1 person

   1. It’s funny how the weather varies so much from place to place – I can understand how you would be looking forward to some cooler weather!

    Liked by 1 person

 2. Ja, de där första höstfärgerna dyker upp här och var. Smultronbladen är tidiga. Jag är en älskare av alla årstider och tycker nog att sommaren har skuttat iväg som bara den. Mer vill jag bada innan hösten kommer. Fint foto, färgkombinationen är sjuttiotalets.

  Like

  1. Ser att det börjat falla löv i skogen och ormbunkarna har börjat vissna, men om det är den antågande hösten eller torkan i marken som gör det är jag osäker på. Vackert är det oavsett. Tycker du det är 70-talsfärger? Jag har nog aldrig tänkt på blått som en färg från den tiden, men du menar kanske lövet i sig. Själv har jag vuxit ur mina badklädet så det blir inget bad för mig i år, hoppas vara bättre förberedd till nästa år. Tack för din fina kommentar.

   Like

 3. Hösten är så vacker när naturen byter färg och din bild på bladet är väldigt höstlik och så jättesnyggt mot den blå bakgrunden. Kan ibland sakna skiftningarna av årstider som inte alls är lika markant här på Malta. På vintern blir det oftast inte kallare än 12-15 grader men när solen är framme kan det kännas som en svensk sommmardag. Är inte alls vän med kylan och är väldigt frusen av mig och vintern och mörkret därhemma gjorde mig mest deprimerad. Ljus och värme får jag här på ön så det räcker och blir över :-D

  Like

  1. Härligt då att du fått möjlighet att bo i värmen och ljuset. Själv älskar jag att kura i soffan i halvmörkret som sagt. Jag har alltid haft svårt med värme, ända sen jag var barn och bränner mig väldigt lätt i solen då jag är så vithyad och rödhårig. Hösten är ju fantastisk om den är sådär färgrann med klar och hög luft så jag kan förstå att du kan sakna just den biten även om du trivs bäst i värme. Jag är ju rätt förtjust i snörika och soliga kalla vinterdagar, gärna med 15 grader minus. Då trivs jag utomhus :)

   Liked by 1 person

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s