Årspremiär (298/366)

Photo Challenge 366/2016 in Swedish

358. Årspremiär

358. Årspremiär
358. Årspremiär

 

~ Lena

 

Till utmaningssidan, klicka på bilden nedanför.

2016_365_1

Till min temalista

 

Back to start

Advertisements

32 thoughts on “Årspremiär (298/366)

 1. Ser gott ut!
  Men du har mer än mjölk i fatet?!? Ser även ut som grädde. Själv har jag inte prövat på gubbarna i år. Kommer säkert, när det blir bättre väder ;)
  Ha en fortsatt fin söndag.
  PS: Toan på Järntorget i Örebro, som du hade ute i bloggen, är fortfarande avgiftsfri, fram till i höst.DS.

  Like

  1. De var överraskande söta och goda, och självklart kan man inte äta jordgubbar utan vispgrädde och strösocker. Så du gillar inte vädret? He he!! Så bra att veta att det är gratis att kissa på torget hela sommaren :-D

   Like

   1. Jodå, vädret i Ö-o är okej. Ganska svalar dagar har det varit trots sol. Toan är på försök. Tydligen har den enligt kommunen fått ett fortsatt fäste i i innerstaden (alla nödiga är tacksamma). Själv hoppas jag att den får leva vidare. Jag minns den gamla toan på Järntorget: nedgång och vakt som ville ha en penning för att dra ned gylfen. Själv lurade jag ner folk att tro det var en tunnelbanestation. Det var tider det. :)

    Like

     1. Det var ju när jag var ung ju! Jodå, en del påverkade hamnade där. :D Idag är jag betydligt äldre. Den gamla toan är sedan många år borta. Nu ska jag lyssna på Miles Davis. Ha en fortsatt fin kväll i universum.

      Liked by 1 person

  1. Tänk så olika det där är, antar att det hänger ihop med ens barndom. Vi fick alltid ovispad gräddd till både jordgubbar och smultron. Farmor och farfar var ju båda uppvuxna på landet med djur så de hade ju tillgång till grädde, kanske därför. Och visst är det gott, mycket godare än med vispad grädde :)

   Liked by 1 person

 2. Har ännu inte begått premiären men det börjar bli dags. Kanske bjuder dottern på sådana när vi ska fira henne i helgen. Men jag vill ha glass till mina. Gott foto!

  Like

  1. Glass går också bra, äkta vaniljglass. De var ju inte billiga i nuläget men det var värda vartenda öre :) Hoppas det blir jordgubbar till helgen då.

   Like

   1. Jomenvisst, fast sen jag blev vuxen äter jag dem bara naturella men ovispad grädde eller vaniljglass låter supergott så jag ska nog ändra mina vanor lite där för det blir väldigt många solvarma gubbar när vi väl hemma på Malta igen 22 juni, lagom till Midsommar. :-)
    Vill passa på att tacka för din så jättefina kommentar i mitt senaste inlägg Syskonglädje, blev verkligen glad i själ och hjärta. Det är just sånt som ger mig inspiration och drivkraft att vilja fotografera och lära mera. Kontakten med dig och övriga deltagare känns väldigt värdefull ur många synpunkter… Men nu ska jag inte skriva mer om det utan ställa mig i duschen och tvätta bort flod och regvattnet efter dagens utflykt med kajak och paddel :-)
    Kram från Sarawak :-)

    Like

    1. Alltid kul om vi kan sporra och ge varandra inspiration och lära av varandra, vi är ju amatörer de flesta av oss och då behöver man lite hjälp med drivkraften ibland. Tycker du är suveränt duktig. Hoppas du blev ren och klart du måste äta grädde eller glass till jordgubbarna. Ha de gott så länge.

     Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s