Livskvalitet (244/366)

Photo Challenge 366/2016 in Swedish

170. Livskvalitet

170. Livskvalitet
170. Livskvalitet

Så var två tredjedelar av utmaningen avklarad, pjuh! Och nej, det är TYVÄRR inte min hoj…

~ Lena

 

Till utmaningssidan, klicka på bilden nedanför.

2016_365_1

Till min temalista

 

Back to start

Advertisements

18 thoughts on “Livskvalitet (244/366)

 1. Vilket tempo du har hållit, och så fina bilder du fotat! Den här gillar jag av många anledningar. Jag har inte MC-kort själv, men under en period hade min man MC och vi gjorde flera härliga långresor, den bästa genom Norge. Fint att välja svartvitt till det motivet. Ha en fin söndag!

  Like

  1. Ja jag har med flit hållit ett högt tempo då jag vet att det blir en period då jag eventuellt inte kommer att ha möjlighet att posta så mycket bilder. Jag har ju eget mc-kort, men har tyvärr ingen hoj just nu, men oj så jag längar nu på våren att åka en tur. Det är en fantastisk frihetskänsla tycker jag. Norge är otroligt vackert och fina hojvägar. Tack snälla för din kommentar Annette och ha en fin söndag du också.

   Liked by 1 person

   1. Hoppas du snart är tillbaka efter uppehållet, jag hinner inte alltid kommentera, men jag tittar alltid på och inspireras av dina bilder.

    Jag förstår din hoj-längtan. Det är underbart att sitta så fritt, känna vinden och dofterna. Norge var verkligen magiskt, jag vill tillbaka. Men nu blir det i så fall med bil, och litet mer bekvämt boende… Då reste vi med bara varsin packväska med oss, och bodde ibland i hytter, sovandes under skinnjackan.

    Like

    1. Det där med sovinrättningar efter vägen men hoj känns ju igen, har själv sovit under traktorkärror på parkeringesplatser utefter autobahn i Tyskland i hällregn. Inte alltid så bekvämt :)
     Tack snälla du och hoppas det blir en fin resa när ni ger er av!

     Liked by 1 person

 2. Det var ju en väldigt passande bild med tanke på med vilken fart du har lagt in dina bilder :-) Nu hoppas jag verkligen att det inte blir det där uppehållet som du nämnt och som jag förstått inte är något du längtar efter. Ha en riktigt fin fortsatt söndag Lena och hoppas du kan susa fram på hojen snart !!

  Like

  1. Tack så hjärtligt snälla Anita och jag ska försöka vinna lite pengar så det räcker till en skaplig hoj också :D Ha en fin söndag du med!

   Like

 3. Cool hoj! Jag är inte alls sugen på att åka motorcykel men ser i alla fall att detta är ett häftigt exemplar. Därför får du min lott också, jag håller tummarna att det hjälper dig att komma iväg!

  Liked by 1 person

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s