Vilda (234/366)

Photo Challenge 366/2016 in Swedish

342. Vilda

342. Vilda
342. Vilda

~ Lena

 

Till utmaningssidan, klicka på bilden nedanför.

2016_365_1

Till min temalista

 

Back to start

Advertisements

26 thoughts on “Vilda (234/366)

 1. Vilda och vackra och här tycker jag att bilden gör sig riktigt bra i s/v så snyggt med det korta skärpedjupet.
  Men himmel vad långt du har hunnit !! Du har ju bara 132 inlägg kvar !! Då har du iallafall gott om tid för kanske redan planerade avbrott lite då och nu. Skulle jag också behöva. Om två veckor flyger vi iväg igen och är borta en månad. Får se om jag lyckas hänga med ändå. Går det så går det så länge det är kul :-)

  Like

  1. Tack så mycket. Jag tycker det är nåt vilsamt över svartvita bilder som jag själv behöver ibland även om våren är härligt grön och frodig.
   Jag vet ju att jag eventuellt kommer få bekymmer att blogga en tid längre fram i år, därav har jag kört på så det ryker medan jag har tid och ork. Jag hoppas du kommer i mål och ibland kan man ju försöka beta av några teman på en dag om man har bilder. Kul ändå att åka iväg för dig. Hoppas ni får det trevligt på resan.

   Like

   1. Medan du har tid och ork… låter lite oroväckande. Hoppas innerligt att allt är bra med dig Lena. Känns ju lite som jag börjat känna dig och jag tycker faktsikt om dig, din personlighet och dina ofta så underfundiga bilder. Håller mina tummar. “Det kommer att bli bra till slut och är det inte bra så är det inte slut” skrev visst någon som tänkte till ;-)

    Like

    1. Nu skulle jag vilja svara en massa som förklaring med bloggen är ju offentlig så jag vill inte göra det, men det är mycket som hänger i luften och mycket att göra framöver. Jag tycker om dig också och visst känns det som man känner varandra genom bloggandet och bilderna. ❤

     Liked by 2 people

 2. Jag trodde inte alls de skulle passa med en svartvitt bild på vitsippor, men oj vad jag hade fel. Den här var ju super duper snygg i svartvitt.

  Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s