När dagen är slut… (109/366)

Photo Challenge 366/2016 in Swedish

210. När dagen är slut…

210. När dagen är slut...
210. När dagen är slut…

…blåses ljusen ut!

~ Lena

 

Till utmaningssidan, klicka på bilden nedanför.

2016_365_1

Till min temalista

 

Back to start

Advertisements

14 thoughts on “När dagen är slut… (109/366)

 1. Smart tolkning av temat och bilden här helt fantastisk med den varma lågan. Nu ser jag ju ingen rök som Susanne skriver men det beror på det förbaskade stora fönstret bakom min rygg ;-) Det hjälper inte att dra för, det är så ljust där jag sitter ändå eftersom vi har stora fönsterväggar i rummet och solen skiner. Har märkt att det är en oerhörd skillnad att titta på bilder när det är mörkt ute då detaljer framträder så mycket bättre.

  Like

  1. Jag ska erkänna att jag inte ser npn rök heller i bilden Anita, men visst gör ljuset skillnad, även på ljusstyrkan och tonerna i vad som framträder på datorn. Värt är dock att titta på bilderna via mobil eller läsplatta/ipad då väldigt många nyanser av grått förvinner, bilderna blir mörkare än annars och de blir mycket mer rödgula i tonen. Om jag te x lägger ut exakt samma bild på instagram som på bloggen blir det en enorm skillnad i färg och ljus.
   Och tack så mycket Anita för din kommentar.

   Like

   1. Intressant men kanske inte så kul :???: Det betyder att jag inte kan se mina egna inlägg som många andra ser dem. Har varken mobil eller läsplatta/ipad (ja, jag vet, jag hänger inte med i utvecklingen men har inget behov just nu ;-) Men jag märker stor skillnad beroende på vilken dataskärm jag tittar på ! Tack för ditt svar Lena. Kanske skulle skaffa en läsplatta trots allt :-)

    Like

    1. Nej jag tycker inte det är roligt i alla lägen, vissa bilder ser faktiskt rätt kass ut via läsplatta/mobil mot vad de egentligen är. Jag har inte heller nån ipad/läsplatta men mobil eftersom jag inte har fast telefon. Och visst kan det vara så att andra ser dina bilder annorlunda mot vad du gör. Men dator är väl att föredra för mer rätt färhåtergivning trots allt.

     Like

Something on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s